Afslanken zonder pillen en shakes

pills-3114364_960_720

Je wilt ervan af! Van de kilo´s op je buik, billen en benen. Maar dan wel op en manier die goed voor je is. Niet met afslankpillen en maaltijdvervangers.

Als je de reclames moet geloven van fabrikanten die hun afslankpillen en maaltijdvervangers aanprijzen, dan zou eigenlijk niemand meer overgewicht hoeven te hebben.

Toch is de werkelijkheid anders, want het percentage van mensen met overgewicht blijft nog altijd stijgen. Afslankpillen lijken hier niets aan te kunnen veranderen.

Helaas komt er telkens weer een nieuwe ultieme afslankpil op de markt, waardoor sommige mensen continue blijven zoeken naar de makkelijke weg. En telkens blijkt zo’n pil toch weer teleurstellend te zijn.

Afslankpillen kan je gewoon zonder recept krijgen. Het nadeel hiervan is dat ze meestal niet onder controle staan door een overheidsinstantie. Zonder controle kan je er dus niet vanuit gaan dan de dieetpillen ook daadwerkelijk veilig zijn.

Wat wel helpt is gedragsverandering en puur gezond eten.  Dus zonder toevoegingen van pakjes en zakjes. Met kiezen voor pure en volwaardige producten eet je jezelf slank. Dit zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, volkerenproducten, peulvruchten,zuivel, noten, ei, vlees en vis.

Ga ook  genieten van vers, puur en gezond eten waardoor je automatisch een gezond gewicht bereikt. Met een persoonlijk weekmenu dat ik voor je maak krijg je de handvatten om dit te bereiken.

  • Je valt af
  • Je gaat eten met meer smaak
  • Je leert hoe simpel het is om  gezond te koken
  • Gedragsverandering wat je een leven lang vol kunt houden