Blijvend buikvet verbranden

 

Buikvet  is iets wat voor de meeste mensen het vervelendste vet is. Niet alleen omdat het er niet aantrekkelijk uitziet maar ook omdat het geen gemakkelijke opgave is.

Het (definitief) verliezen van je buikvet is niet iets wat moeilijk is.

De enige reden waarom het er nu nog niet allemaal af is, is meestal omdat je je goede gewoontes nog nét niet lang genoeg hebt volgehouden, of net één gewoonte hebt die iedere keer leidt tot opslag van vet. Of omdat je één goede gewoonte mist die noodzakelijk is om het vet er uiteindelijk af te houden.

Welke simpele gewoontes helpen je om buikvet te verbranden?

 

20170911_150811

 

Eén van de slechtste gewoontes is om niet genoeg te eten overdag. Een strakke buik voor het leven vraagt echter om het  eten van gezond, vers en onbewerkt voedsel. En in de juiste hoeveelheden.

Maak een beetje meer en gebruik het voor de lunch van de volgende dag

Als je ‘s avonds gestoomde groente eet met kip, maak 200 gram groente en 200 gram kip extra en neem het de volgende dag mee naar je werk (of een grotere of kleinere portie naar gelang jouw behoefte).

Als je ‘s avonds een maaltijdsalade eet houdt dan de dressing (bijvoorbeeld een beetje olijfolie met citroen) apart (zodat de sla lekker blijft), maak voldoende voor de lunch en neem het de volgende dag mee naar je werk.

Het is een kleine moeite om ‘s avonds een beetje meer te maken. Het levert je enorm veel op als je tijdens je lunch gezond gaat eten, in plaats van een snelle boterham of een voorverpakte maaltijd.

We eten graag wat snel klaar is en wat lekker is. Veel kant en klaar producten waar veel zout en suiker aan is toegevoegd.

En het kost ons lichaam iedere keer energie en moeite om al die indringers (het zout, de suikers, de E-nummers, etc) weg te werken.

En wat geeft het ons? Teveel calorieën die niet goed voor ons zijn. Gevolg: opslag van lichaamsvet (op de buik).

Je krijgt een strakke buik door bepaalde (simpele) gewoontes te ontwikkelen. Gezonde gewoontes. Gewoontes van bepaalde dingen dagelijks eten en andere dingen juist laten staan. Gewoontes van een paar keer per week lekker een halfuurtje sporten (of bewegen). Maak er een gewoonte van om elke dag een half uur te wandelen en doe elke dag buikspieroefeningen.

Als je deze gewoontes gaat toepassen en met een beetje geduld verdwijnt het buikvet vanzelf.

Klik op contact hieronder en vraag  een persoonlijk advies om buikvet te verbranden

Contact

Theme: Level | Gemaakt door Twentse Vrouwen - www.twentsevrouwen.nl