Gezonde eetgewoonten

 

img_20170319_185038_009
Kijk onder recepten hoe je roerbak paksoi maakt

Smartsize jou eetgewoonte

Hoe is jouw relatie met voeding? Ben je na de feestdagen weer aan het lijnen gegaan? Of  ben je de hele tijd aan het onderhandelen met jezelf over wat je wel en niet mag eten? Ben je met één of ander dieet bezig waarbij je van alles niet mag eten? Zonde! Begin gewoon eens met gezonde eet gewoonten waarbij er ook gewoon ruimte is voor lekker snacken op z’n tijd!

Maak de stap naar  een gezonde leefstijl en meld je aan voor het Smartsize- me pakket. Je krijgt intensieve coaching, een menu waar je de hele week mee vooruit kunt en nog veel meer.  Je zult merken dat je al na 2 weken meer energie krijgt en kilo’s verliest. Meld je aan in Januari en krijg een groentesnijder cadeau.  Kijk hier voor info:

20180104_075736

https://tips.gewichtsconsulenttwente.nl/blog/informatie/afvallen-op-een-slimme-manier/

 

Compensatie = frustratie

Het heeft weinig zin om jezelf dan van alles te ontzeggen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die, bijvoorbeeld voor en na   de feestdagen, hun eetpatroon aanpassen om te compenseren, dubbel zo gefrustreerd zijn door hun eetgedrag dan mensen die  hun normale eetpatroon aanhouden. De feestdagen zijn al lang en breed  voorbij, maar de frustraties blijven meestal nog een tijdje hangen. Waardoor je o zo gemakkelijk gaat (of blijft) snacken en snaaien. Ondanks dat je met jezelf hebt afgesproken om dat niet te doen.

Niet wat je moet, maar wat je wilt

Tip! Laat de frustrerende gedachten eens los over wat je allemaal zou moeten (en vooral laten). En bedenk eens wat je allemaal zou willen. Gezond en lekker eten, veel energie hebben, wat kilo’s minder, lekker in je vel zitten, een stralende huid … Klinkt goed toch? Dat en meer bereik je met gezonde eetgewoonten! Die heb je niet van vandaag op morgen (tenzij je een echte diehard bent), maar stapje voor stapje kom je ook waar je zijn wilt.

Ik help je op weg

Ik ga je een gezonde leefstijl aanleren. Ik geef je handvatten om in kleine stappen naar een gezond eetpatroon te komen. Waarbij je  de nodige kilo’s verliest. Daarom geef ik geen lijstje met  tips om je goede eetpatroon vol te houden. Want als je even niet oplet is het oeps… en zondig je weer (en nog een keer, en nog een keer). Wat wél helpt is een positieve mindset: denk aan wat je wilt – een gezond eetpatroon en een gezond lichaam – en visualiseer dat. Hoe dat voelt, hoe dat eruit ziet. En ja, dat motiveert! Ik leer je een gezonde relatie met voeding op te bouwen. Ervaar je dat gezond eten vooral anders eten is, en niet zeker minder of minder lekker!