Online Afvallen met Anneke

 

facebook_1568193453943

 

Je wit ervan af! Van die kilo’s op je buik, billen en benen. Maar dan wel op een manier die goed voor je is. Geen crashdieet waarbij je je alleen maar slap en hongerig voelt. Geen rare zakjeskuur waardoor je niet samen met je gezin kunt eten.

Afvallen met Anneke biedt je een manier van afvallen die lekker én goed voor je is. Je krijgt er energie van, zit goed in je vel en je eet met smaak. Je krijgt mij als persoonlijke gewichtsconsulent. We spreken elkaar dagelijks en ik leer je alles wat je moet weten over afvallen en gezond eten én ik ben een stok achter de deur.
We doen niet aan diëten, je mag alles eten. Waar het om gaat is dat je de juiste verhoudingen en voedingsstoffen binnen krijgt. En we maken een positieve stap in gedragsverandering.

Afvallen gaat vaak met vallen en opstaan. Dan is het fijn dat er iemand met je meekijkt en je op de moeilijke momenten helpt.  Speciaal voor mensen die hiervoor ondersteuning willen is Afvallen met Anneke ideaal. Je moet er natuurlijk wel zelf wat voor doen, maar volg je al mijn adviezen op en gaan we samen met energie aan de slag, dan ga je kilo’s verliezen, win je aan fitheid en krijg je meer zelfvertrouwen.

Wat kun je verwachten met online Afvallen met Anneke:

  • Via een geheime facebookgroep ontvang je dagelijks berichten die je scherp houden
  • Je krijgt een maand lang stimulans en inspiratie om op een gezond gewicht te komen
  • Een basismenu en extra weekmenu’s
  • Online persoonlijke begeleiding
  • Vragen stellen via de geheime facebookgroep en je krijgt z.s.m. antwoord
  • Regelmatig smakelijke recepten die je helpen om je doel te bereiken
  • Tips die ervoor zorgen dat je bewegen leuk gaat vinden
  • Na afloop krijg je een digitaal naslagwerk om alles nog eens rustig door te lezen
  • En nog veel meer…

Ook voor mensen die niet woonachtig in Twente zijn is dit een goede oplossing. Je hoeft niet te reizen en toch kan ook jij Afvallen met Anneke.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag de overtollige kilo’s kwijt? Vul dan het contactformulier in en ik stuur je alle informatie.

Dit traject kan vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering en heeft geen invloed op het eigen risico. Kijk hier voor vergoedingen.