Chocolade Dadel Noten reepjes

20190918_125725 Ingrediënten:

200 gram dadels
100 gram gemengde noten
2 el cacaopoeder
2 el kokosolie
2 el kokosrasp

Bereidingswijze:

Wel de dadels 15 minuten in kokend water.  Hak de noten grof.  Laat de dadels uitlekken en knijp het laatste vocht eruit. Doe alle ingrediënten, behalve de noten en een beetje kokosrasp voor de garnering, in de keukenmachine en maal fijn. Roer hier de noten doorheen. Zorg ervoor dat je alles goed verdeeld. Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier en vul met het mengsel. Druk stevig aan en maak glad met de bolle kant van een lepel. Maak de lepel desnoods iets vochtig als er teveel aan blijft plakken. Bestrooi met de overige kokosrasp en zet het bakblik minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven. Til de plak  uit het bakblik en snijd er mooie reepjes van.
Bewaar de reepjes in de koelkast.

Geniet ervan