Havermoutkoekjes

 

20181021_155526Ingrediënten:

200 gr havermout
2 tl kaneel
4 el water
130n gr rozijnen
2 eieren
snufje zout
2 el kokosolie
6 el honing
1 zakje vanille suiker

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt de koksolie. Vermeng de havermout, kaneel rozijnen, vanille suiker en snuf zout in een kom. Voeg hier de gesmolten kokosolie bij en roer door.
Klop in een andere kom de eieren los en voeg de honing met het water toe. Voeg dit bij het havermout mengsel. Goed roeren.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm van het havermoutmengsel kleine hoopjes en druk een beetje aan.
Plaats de bakplaat voor 10 minuten in de oven.
Laat de koekjes goed afkoelen zodat ze knapperig worden. Als je ze te snel van de bakplaat haalt kunnen ze nog wat zacht zijn.

Geniet ervan