Vis pakketje voor op de bbq

3b3e749011568df066956f2034087c10_xl

Ingrediƫnten:

4 x witvis filet 4 tomaten 1 courgette paar blaadjes verse basilicum peper en zout 2 bosuitjes 2 eetlepels pijnboompitten sap van 1 citroen 2 eetlepels balsamicoazijn

Bereiding:

Verwarm de oven op 200 graden en verwarm de barbecue. Snijd de tomaten en de courgette in plakjes. Leg de stukken vis op een stuk aluminiumfolie. Besprenkel ze met het sap van de citroen en maak ze op smaak met een snufje peper en zout. Leg de tomaat en courgette er dakpansgewijs op. Scheur de blaadjes basilicum in stukken en leg op de groente. Hak de bosui in ringetjes en bestrooi samen met de pijnboompitten over de vis en groente.

Besprenkel als laatste nog met wat balsamico azijn en vouw de pakketjes goed dicht. Leg ze 15 tot 20 (afhankelijk van de dikte van de vis) in de oven of 10 min op de bbq. Maak ze voorzichtig oven, er kan best veel vocht uit komen, en controleer of de vis gaar is.