Zalm met tomatentapenade uit de oven

salmon-1238667__340

Voor 2 personen

Ingredi├źnten:
250 gram zalmfilet (in 2 stukken)
3 eetlepels tomatentapenade
handje peterselie
4 eetlepels broodkruim (gemaakt van verkruimeld oudbakken brood)
1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180┬░C. Vet een ovenschaal goed in met flink wat olijfolie. Leg de zalm in de schaal en bestrijk met de tomatentapenade. Hak de peterselie fijn en meng deze met het broodkruim. Strooi het broodmengsel gelijkmatig over de zalm en besprenkel met olijfolie. Bak de zalm in het midden van de oven 12 – 15 minuten gaar.

Serveer met 2 opscheplepels aardappelpuree met 2 bosuitjes er in ringetjes door heen en gekookte sperziebonen.

Eet smakelijk