Drink jij elke dag voldoende water?

Maak er een gewoonte van om elk uur een glas water te drinkenšŸ’¦Zo kom je aan de richtlijn om elke dag 1.5 liter water te drinken.
Een uitdroging van ‘maar’ 2% kan al zorgen voor een energieverlies tot 20%. Water is het allergezondst wat je kunt drinken. De voordelen van waterdrinken:
šŸ’§Balanceert je lymfe systeem

Door water te drinken balanceer je je lymfe systeem. Door water spoel je letterlijk de verkeerde stoffen uit je lichaam, dit verkleint de kansen op infecties.

šŸ’§Gezonde huid

Zoals hierboven al genoemd, reinig je je lichaam door water te drinken. Dit zal je ook terug zien in je huid. Alle gifstoffen zullen uit je lichaam zijn en je huid zal weer stralen.

šŸ’§Helpt je gewicht te verliezen

Door water te drinken raak je vol, maar nog het belangrijkste, je metabolisme zal sneller gaan werken. Dit helpt je meer calorieƫn te verbranden. Een volwassene die acht glazen water drinkt heeft een verhoging van het metabolisme van 25% in vergelijking met een volwassene die vier glazen water drinkt.

šŸ’§Productie nieuwe bloed en spier cellen

De productie van nieuwe bloed en spier cellen zal versnellen en toenemen. Van meer spiermassa zul je in rust meer calorieƫn verbranden.

šŸ’§Voedingstoffen absorberen

Wanneer je een glas water drinkt op een lege maag dan reinig je je maag. Het reinigt de wand van je maag waardoor je voedingstoffen beter kunt opnemen, hierdoor zal je lichaam beter in staat zijn je eten te verteren.

šŸ’§Opstarten van je organen

Doordat je gelijk als je wakker wordt water drinkt, zul je je organen een flinke boost geven. Je organen zullen gelijk beginnen met werken omdat ze het water moeten verteren. Dit betekend ook dat je metabolisme zal gaan werken, dus dat je calorieƫn gaat verbranden.738210_xl